Online dating tips voor vrouwen

Als je weinig succes hebt gehad op datingsites, kun je profiteren van een aantal geweldige online datingtips . De online scene kan ingewikkelder zijn dan ouderwets daten, dus je hebt nieuwe technieken nodig om het meeste uit de ervaring te halen. Met deze datingtips voor vrouwen vind je misschien wel ware liefde.

Ken jezelf

Huwelijk- en gezinsadviseur Dr. Barbara R. Grossman zegt dat online dating “zonder twijfel het nieuwe stadsplein is.” Als co-auteur van The Marriage Map: The Road to Transforming Your Marriage from Ordeal to Adventure, is ze bezig met het creëren van leuke, duurzame relaties. Dr. Grossman suggereert dat een goede plaats om te beginnen met online daten is door jezelf te kennen, omdat dat “je in staat stelt om goede beslissingen te nemen over de individuen die je ontmoet”.

Hoe beter je jezelf kent, hoe gemakkelijker het is om zinvolle gesprekken te voeren.

Neem de tijd om uw gedachten te verwerken voordat u online berichten start of erop reageert.

Wees vanaf het begin eerlijk, want de waarheid zal naar buiten komen als je elkaar persoonlijk ontmoet en date.

 

Laat je meest vleiende kant zien

Zorg ervoor dat je datingsite profielfoto met jou en alleen jij er blij en zelfverzekerd uitziet. Zoek naar eenvoudige manieren om naar je persoonlijkheid te verwijzen in de foto of het profiel. Je hoeft niet al je katten te poseren om je liefde voor katten te delen; het dragen van een kattenhemd kan dezelfde boodschap overbrengen zonder opdringerig te zijn. ‘Uw Badoo profiel moet uw persoonlijkheid vertegenwoordigen en expliciet aangeven naar wat voor soort relatie u op zoek bent’, zegt Grossman. Als je gewoon op zoek bent naar een leuke tijd, is je foto misschien avontuurlijker, terwijl degenen die op zoek zijn naar een levenspartner een serieuzere houding kunnen overwegen.

 

Date Three Men at a Time

In de ervaringen van Dr. Grossman hebben vrouwen meer kans om zich te snel te hechten als er maar één partneroptie is. Probeer te allen tijde drie mannen in uw agenda te houden. Omdat je niet zo in de verleiding komt om all-in te springen met één man, kun je je kritische denkvaardigheden gebruiken om te evalueren wie goed bij je past. Wanneer u een prospect elimineert, wordt er een ruimte in uw planning vrijgemaakt om iemand die nieuw is gescreend toe te voegen, zodat u altijd drie kandidaten heeft. “Met dit systeem kan het sorteerproces binnen zes maanden tot goede keuzes leiden”, zegt Grossman.

 

Verwerp afwijzing opnieuw

Niemand wordt graag afgewezen in een datingscenario. Onthoud dat u op zoek bent naar iemand die bij u past en ook bij u past. Als u besluit om niet verder met iemand uit te gaan, stelt dr. Grossman voor dat u zich beiden herinnert: “Als ze niet geschikt zijn voor u, bent u niet geschikt voor hen. Het is een win-win.” Als iemand niet past bij uw persoonlijkheid of behoeften, of als u denkt dat u er niet bij past, wees dan vriendelijk, dankbaar en wens hem het beste. Als het geen regelrechte afwijzing is, voelen jullie je allebei beter over de ervaring.