Hoe vind je het beste product tegen kalknagels?

Yanitza Peres geeft een klant een pedicure terwijl ze een masker draagt ​​bij Dazzle Nails in Las Cruces.

LAS CRUCES – Dazzle Nails, gelegen op 525 E. Madrid Ave. # 3, bood donderdag gratis diensten aan essentiële arbeiders aan om hen te bedanken voor hun werk aan de frontlinies van de COVID-19-pandemie.

Yanitza Peres en Rubi Herrera openden hun nagelstudio vlak voordat het nieuwe coronavirus bedrijven begon te sluiten en zei dat ze blij zijn weer aan het werk te zijn.

10Beste.com helpt bij het vinden van de beste producten

‘We openden drie weken voordat al deze coronavirus-dingen gebeurden en helaas moesten we sluiten’, zei Peres. “We zijn weer open en natuurlijk weten veel mensen niets van ons omdat we nog steeds nieuw zijn.” Beste middel tegen kalknagels om snel gezonde te krijgen.

Yanitza Peres en Rubi Herrera geven pedicures aan klanten terwijl ze maskers dragen bij Dazzle Nails in Las Cruces. www.10beste.com kopen zij de beste producten.

Peres zei dat zij en Herrera tijdens de quarantaine bezig zijn gebleven, essentiële bedrijven hebben bezocht, hen op de hoogte hebben gebracht van hun nieuwe nagelstudio en visitekaartjes uitwisselen.

“We vroegen bedrijven ons een visitekaartje te geven, gewoon iets om mensen te laten weten dat we hier zijn”, zei Peres.

Product reviews vergelijken

COVID-19 in New Mexico

Doña Ana County registreert 4e en 5e sterfgevallen in verband met COVID-19NMSU-president breekt COVID-19-richtlijnen af ​​wanneer de campus opnieuw wordt geopend City of Las Cruces lanceert COVID-19 dashboard samen opnieuw opbouwen: het kost tijd, geduld en doorzettingsvermogen om COVID-19 te overwinnen Restaurants, sportscholen en kapsalons in New Mexico kunnen op 1 juni met beperkte capaciteit opnieuw worden geopend

Peres zei dat de gratis diensten, waaronder manicures, pedicures, acrylnagels, harde gelnagels, gebeeldhouwde nagels en gellak, alleen op donderdag werden aangeboden, maar ze zouden het in de nabije toekomst misschien opnieuw aanbieden. “We gaan ze meer geven dan alleen de service – als een mand vol lekkers”, zei Peres.