Een webhosting bedrijf kan erg belangrijk zijn voor bedrijven, maar waar moet je op letten bij het kiezen van een goede provider?

Ooit begonnen aan webhosting vergelijken in Nederland? Voor het runnen van uw bedrijf op een website is een beveiligde verbinding nodig. Zoek uit of de door u gekozen server dergelijke diensten aanbiedt voor een vlotte en veilige transactie tussen uw site en uw klanten. Voor creditcardbetalingen online is het gebruik van SSL vereist. Maar bedenk wel dat ze een veel hogere prijs vragen voor het hosten van dergelijke diensten.

E-mail

Voor uw klanten of bezoekers om gemakkelijk contact met u op te nemen, is het hebben van een persoonlijke e-mail voor uw domein een noodzaak. Controleer of uw webhosting site u toestaat autoresponders te sturen (gepersonaliseerde vooraf ingestelde boodschap) die uw gasten zullen ontvangen zodra ze u feedback sturen, vragen stellen of contact maken met uw site. Controleer ook of uw webhost diensten aanbiedt waarmee u dergelijke e-mails gemakkelijk kunt ophalen via Outlook of Google om onmiddellijk te reageren op prioritaire e-mails.

Technische ondersteuning

Een website kan op de meest onverwachte momenten van de dag kleine en grote problemen hebben. Merk op dat dergelijke gevallen zich meestal voordoen tijdens de feestdagen of in het weekend. Technische ondersteuning is een van de belangrijkste onderdelen van een goede website. Zij zullen altijd de staat van de websites controleren op fouten en problemen en onmiddellijk het onderhoud en de reparaties starten.

Locatie van de webserver zijn erg belangrijk

Een lokale en goedkope webhostprovider kan de beste optie zijn voor uw website om twee belangrijke redenen: ten eerste zou het gemakkelijker zijn om er mee om te gaan omdat ze toegankelijk zijn via telefoongesprekken of een persoonlijk bezoek.

En twee, je hebt de mogelijkheid om te weten over de lokale wetten die van toepassing zijn voor juridische acties in het geval een behoefte aan juridische bijstand nodig is.

  • Echter, het hosten van uw site in een overzees land als de VS kan u het voordeel geven van snellere toegang en meer internationale bezoekers genereren, met een meerderheid van hen die in het Engels kunnen converseren. Bovendien zijn er een aantal hostingbedrijven die goede diensten aanbieden voor goedkopere prijzen. Dat is twee vliegen in een klap slaan!

Taalondersteuning van de webhosting partij

Hoewel uw site nog steeds zou kunnen werken zonder gebruik te maken van PHP of Perl met behulp van andere script hosting diensten die gratis zijn voor gebruik, is toegang voor PHP of Perl nodig als u wilt werken rond uw website met minder reclame banners die worden geleverd met deze gratis script hosting sites. Zoek uit of uw webhosting site een PHP of Perl toegang biedt om te kunnen weten wat voor soort scripts u moet gebruiken voor het genereren van acties zoals het verzenden van mail en andere.